Kadir Mısıroğlu Atatürk - Kadir Misiroglu Meclis Miletvekili Tbmm Ismetinonu Ataturk Cumhuriyet Zaferbayrami Receptayyiperdogan Cami Turkiye I Twitter Twitter Sign Up Sayings : Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.

Kadir Mısıroğlu Atatürk - Kadir Misiroglu Meclis Miletvekili Tbmm Ismetinonu Ataturk Cumhuriyet Zaferbayrami Receptayyiperdogan Cami Turkiye I Twitter Twitter Sign Up Sayings : Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. .alay konusu olan erdoğan'a yakın kesimlerin üstad dediği tarihçi yazar kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi bir insanla karşılaştığını ve atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını iddia etti. Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen ve kurtuluş savaşı'yla ilgili olarak yaptığı 'keşke yunan galip gelseydi' yorumuyla hatırlanan gerici kadir mısıroğlu öldü. Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum !

Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Kadir mısıroğlu diye bir adam var. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Kadir mısıroğlu üreten kendini bilgilerini kullanan bir tarihçi asla değildir.kendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir yazardır.(sözde).

Kadir Misiroglu Nun Ataturk Fikrasi Uludag Sozluk
Kadir Misiroglu Nun Ataturk Fikrasi Uludag Sozluk from galeri14.uludagsozluk.com
Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum ! Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen ve kurtuluş savaşı'yla ilgili olarak yaptığı 'keşke yunan galip gelseydi' yorumuyla hatırlanan gerici kadir mısıroğlu öldü.

Kadir mısıroğlu diye bir adam var.

Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu. Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Atatürk'ü sevmediğini her fırsatta dile getiren mısıroğlu, sözlerini şöyle sürdürmüştü Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi.

Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürekli olarak atatürk'e yaptığı akıldışı hakaretlerle gündeme gelen sözde tarihçi meczup kadir mısıroğlu yine akıl dışı bir açıklama yaptı. Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Kadir mısıroğlu 86 yaşında hayatını kaybetti.

Ataturk E Yaptigi Hakaretlerle Gundeme Gelen Kadir Misiroglu Nun Tepki Ceken Sozleri Onedio Com
Ataturk E Yaptigi Hakaretlerle Gundeme Gelen Kadir Misiroglu Nun Tepki Ceken Sozleri Onedio Com from img-s1.onedio.com
Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. .alay konusu olan erdoğan'a yakın kesimlerin üstad dediği tarihçi yazar kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi bir insanla karşılaştığını ve atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını iddia etti. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum ! Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Ali erbaş'ın 9 kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Atatürk'ü sevmediğini her fırsatta dile getiren mısıroğlu, sözlerini şöyle sürdürmüştü

Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye.

Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu , atatürk 'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Kemal kılıçdaroğlu, bir de fesli deli kadir biliyorsunuz. Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen ve kurtuluş savaşı'yla ilgili olarak yaptığı 'keşke yunan galip gelseydi' yorumuyla hatırlanan gerici kadir mısıroğlu öldü. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı. Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın.

Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı.

Kadir Misiroglu Bir Musluman Ataturk U Seviyorum Derse Ya Ahmaktir Ya Sahtekardir Sol Haber
Kadir Misiroglu Bir Musluman Ataturk U Seviyorum Derse Ya Ahmaktir Ya Sahtekardir Sol Haber from haber.sol.org.tr
Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum ! Ama asıl işi atatürk'e ve cumhuriyeti kuran kadroya küfretmek ve şeriat düzeni istemektir. Mao mu büyük atatürk mü? Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Mao mu büyük atatürk mü?

Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu.

Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı. Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Kadir mısıroğlu diye bir adam var. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Mao mu büyük atatürk mü? Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Neyse kadir mısıroğlu, sonrasında yayıncılık gibi işlerle uğraşır.

Kadir mısıroğlu üreten kendini bilgilerini kullanan bir tarihçi asla değildirkendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir yazardır(sözde) kadir mısıroğlu. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook